Photobooth corner – berbaloi2 dengan harga murah dan mampu milik

Posted: March 24, 2014 in Uncategorized

image

image

image

image

image
image

image

image

image

image

image

UPDATE TERBARU 2015.

Assalamualaikum . Di atas beberape masalah sebelum ini kami berehat seketika.

Tapi kali ini kami muncul dengan photobooth yang exclusive yang boleh di buat sebagai pelamin vintage dengan kotak kayu dan pallet yang menarik dengan harga mampu milik.

Sesiapa yang berminat untuk membooking kami untuk majlis perkahwinan . Pertunangan . Dinner company . Reunion. Aqiqah atau birthday dengan bertema kan vintage . Kotak kayu. Pallet. Atau rustic kami menerima dan mengalu alukan anda dengan harga yang mampu milik.

Kami menyediakan photobooth dari harga exclusive . Harga mampu milik dan harga bajet. Boleh like ke page baru kami dari Unique Creative Empire dan hasil gabungan kechikgraphy juga.

Photobooth dari pallate kayu. Dari box kayu yang jadi trend skrg memang menjadi pilihan 2015. Nampak vintage dan mengikut peredaran masa. Jika anda ingin atau berminat untuk mencuba thema ini. Utk photobooth anda atau pelamin. Untuk adik , sanak saudara atau kawan2 yang mencari. Share laa pada mereka tentang kewujudan kami.

Sile klik link ini. Like dan tinggalkan jejak anda..

Terima kasih untuk sokongan anda pada kami.

Click link :

fb page Unique Creative Empire .

Sile like dan tinggalkan jejak anda. Photobooth kami I’Allah antara yang terbaik..

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

……………………………………………………………………………….

Salam.. kami dari kechikgraphy dan unique creative ada menyediakan photobooth corner yang harga mampu milik. Photobooth yang murah dan dangat berbaloi2…

Photobooth garden dan tema unik tradisional moden nie kami baru shoot dengan majalah pesona pengantin. Kami juga menyediakan photobooth atau photoshoot outdoor tema garden utk birthday party. Barchelor party. Aqiqah. Konvokesyen dgn kawan2…. Weeding photoshoot. Pre wedding photoshoot. Kami akan sediakan prop yg sangat menarik utk anda.mmUntuk photoshoot raya 1 family outdoor pun boleh… Untuk photoshoot bridal shower jugak kami boleh aturkan. Menarik bukan.. sangat2 menarik…harga sangat2 berbaloi untuk promosi 2015. Pm n likr fb page kami yea..

Pelamin vintage. Pelamin garden.

Photobooth sentiasa menjadi tumpuan bagi setiap tetamu yang hadir.. untuk meninggalkan jejak apabila hadir di dalam majlis, mereka akan menulis ucapan di dalam guestbook yang kami sediakan bersama pakej ini. Tinggal kan jejak anda didalam pakej yg kami sediakan … Kami juga mempunyai photography yang juga ada pada masa majlis ini berlangsung.

Tanpa photobooth majlis anda tidak berseri.. kerana tidak semua yg hadir boleh bergambar bersama pengantin dan bergambar di atas pelamin. Maka dengan ini photobooth patut wajib ade di setiap majlis2 perkahwinan termasuk majlis anda.

Like page fb kami dan instagram kami. Private massage kami di page kami untuk pakej2 menarik….

Berminat??  Tinggal kan jejak anda…

Comments
  1. Yuli Anggriyani says:

    bisa minta detail harga untuk photobooth nya?

  2. Nurfarahin says:

    Hi
    I nk tau harga utk photobooth..bole x call i 0176617081..
    Tq

  3. nazreen says:

    hye.. sy dari jb.. blh bg sy quotation x?? include ur accomodation to jb.. pls email it to nazreenshahshaiha@gmail.com

  4. ija says:

    Salam saya nak pakej photobooth ni brape yer utk mjlis sy 2 ogos nti..available lg x

  5. Hana says:

    salam..boleh emel saya senarai harga pakej photobooth yang ada?

  6. nor Erlina says:

    assalamualaikum,
    mcm mana cara nk tempah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s