Photobooth murah

Posted: May 18, 2015 in Uncategorized

Hi… kami ada promosi  untuk pakej photobooth . Promosi  murah dan sangat berbaloi dari kami untuk hari bersejarah anda..

Promosi pakej photobooth  pallet. Photobooth  kayu. Photobooth  vintage dari kami…

Biasanya photobooth  corner  dah wajib ade di setiap  majlis2  perkahwinan. Sebab photobooth  ini adalah untuk tetamu dan sanak saudara  begambar  mengabdikan diri  dalam photobooth  yang di tempah  oleh pengantin. Biasa laa kan.. tetamu mesti ade yang segan1 nak begambar atas pelamin.

image

image

image

image

image

Photobooth  promosi dari kami.. sila pm kami di facebook . Photobooth  malaysia .  Unique  Creative  Empire …..

*insya Allah  kami akan menaja pengantin  dari program  realiti tv.. kalau berjalan lancar kami akan menaja pasangan  ini photobooth.

Alhamdulillah  settle majlis berendoi dan cukur jambul ,marhaban baby aisy  rayyan  mikhael  di desa petaling..

Pelamin aqiqah , pelamin  berendoi  pelamin cukur jambul yang telah kami deco untuk baby rayyan.
Pelamin  berendoi ini diperbuat dari kayu tiada kerawang2 besi dan semuanya  kelihatan lebih moden dan klasik berasaskan kayu.

Kali ini pelamin  berendoi  jenis macam nie yang akan ramai org cari. Lebih bernafas baru sikit dan nampak kelainan…

Pelamin  berendoi  dengan harga murah. Mencari pelamin berendoi kayu. Pelamin berendoi  pallet  pelamin kayu untuk majlis aqiqah  dan  cukur  jambul . Jum pm kami di facebook  page..

Harga mampu milik.. untuk  lembah  klang sahaja.. kuala lumpur putrajaya   dan selangor sahaja..

Sesiapa yang  ingin mencari perkhidmatan  pelamin untuk berendoi  pelamin, cukur  jambul 
Pelamin  kayu untuk baby. Boleh menggunakan  service kami.. baikk punyeee

Untuk majlis  aqiqah  dan  cukur  jambul  terbaikk dari ladangg…..

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Hai assalamualaikum. Ade yang mencari photobooth  untuk majlis perkahwinan  pada mei dan june  2015 nie x? Kami menyediakan  1 photobooth  harga rm500 kebawah mampu milik. Tiada caj tersembunyi. . Kalau anda mahukan  photobooth  kami. Untuk majlis perkahwinan. Majlis pertunangan  boleh bt untuk pelamin jgk. Untuk majlis aqiqah. Untuk majlis2 dinner atau event company. Boleh pm kami di facebook

Photobooth  unique  creative  empire 

image

image

image

image

image

image

image

image

Cari kami  di fb page yea… sementara promosi  masih ada…. murah antara termurah dipasaran.

Photobooth Malaysia – Unique.Creative.Empire – – https://www.facebook.com/pages/Photobooth-Malaysia-UniqueCreativeEmpire-/793549840682969

Photobooth murah, photobooth vintage   photobooth  pallet. Photobooth  kawin. Pelamin aqiqah pelamin kayu pelamin  vintage 

Hai assalamualaikum. Ade sesiapa yang nak buat birthday  party  ala2 garden  atau taman. Untuk anak2.. kawan2 .untuk keluarga. Atau untuk bachelor  party .  Shower party atau photoshoot  outdoor  family  atau ape sahaja yang bertemakan garden. Boleh PM kami di facebook photobooth malaysia unique creative empire .

Ialah sekarang ramai buat majlis birthday  atau segala majlis2 sempoi dekat taman. Suasana yang tenang. Nyaman. Hijau dan cantik. Luas dan angin sepoi2 bahasa.

Berminat  ker dengan  photobooth  murah yang mampu milik tapi cantik dan menarik nie? Boleh laa cari n inbox kami di fb yea. Sementara stock masih aje je tauu. Tau2 kang dah xdpt da harga tue.
Camano??

Copek laju2..

image

image

image

image

Model muslimah

Posted: March 3, 2015 in Uncategorized

image
image

image

image

image

image

image

Hai assalamualaikum, ade sesiapa yang  ingin mencari model harga mampu milik untuk butik tudung, shoot pakaian muslimah atau yang berkaitan. Utk pengusaha butik. Boleh laa contact melalui email atau number yang disertakan di gambar..

beliau berwajah ala2 arabian dan mix asian… banyak menjadi model untuk produk tudung dan pakaian2 muslimah. Berwajah komersial. Lemah  lembut dan baik santunnya… hihi Atau ade pengarah sedang mencari bakat  pelakon  or  bakat dalam bidang pengacaraan. Boleh  contact  aisyah.

Aisyah. Model muslimah

Model freelance .
Mencari model untuk pakaian muslimah.
Model untuk shoot produk kecantikan.
Model untuk tudung dan peragaan .
Model untuk majalah.

#modeltudung #modelmuslimah #modelmelayu #pengacara #majalah #modelanggun #dara.com

coc xmod dan cara-caranya :)

Posted: February 5, 2015 in Uncategorized

Clash of Clans XMod Hack – Android

Pada kali ini saya akan menerangkan cara

untuk setup Xmod di hp anda dan cara untuk

menggunakannya.
Terlebih dahulu sila pastikan hp anda telah diroot terlebih dahulu kerana Xmod memerlukan hp yang telah diroot terlebih dahulu sebelum ianya dapat digunakan.
Untuk root hp anda ada pelbagai software yang dapat digunakan yang anda boleh download di online. Sila ambil perhatian untuk root hp anda, anda perlulah mempunyai pc atau laptop yang boleh menghubungkan usb connection antara hp anda dengan pc atau laptop. Antara software yang boleh digunakan untuk root hp anda antaranya ialah Vroot, Kingo Root, Root Genius ataupun Framaroot. Framaroot tidak memerlukan sambungan kepada pc, cuma download dan terus execute di hp anda. tetapi senarai hp yang compactible dengan framaroot adalah sangat sedikit walaubagaimanapun anda boleh mencubanya. Akhir sekali ialah power root untuk menghilangkan kehausan anda semasa proses rooting hp anda.
Saya tidak dapat menerangkan secara detail proses untuk root. Anda boleh dapatkan cara cara untuk root hp anda di laman web.
So sebagai langkah pertama download perisian XModGames di http://www.xmodgames.com atau di google playstore.
Install perisian diatas dan menu icon akan terpapar di skrin hp anda. Execute perisian Xmod tersebut. Sekiranya berjaya satu
paparan akan terbuka seperti dibawah.
Perhatikan di bawah sekali terdapat tiga menu iaitu My Game, Mod dengan More. Klik pada Mod.
Kemudian di atas klik pada Clash Of Clans.
Kemudian klik pada Install Mod.
Xmod telah pun berjaya diinstall.
Sekarang tekan butang  “Launch”.
Sekiranya Xmod berjaya dilancarkan terdapat butang ❌yang akan terpapar di skrin semasa
game sedang loading. Butang ❌itu ialah butang menu untuk Xmod. Sekarang mari kita lihat apa menu yang terdapat pada butang ❌tersebut.
Klik pada “Gold More Than”
Disini anda boleh set berapa jumlah minimum gold yg perlu dicari didalam sesebuah base oleh Xmod semasa search untuk farming. Set jumlah yang dikehendaki.
Sekarang klik pada” Elixir More Than”
 Disini anda boleh set berapa jumlah minimum elixir yang perlu dicari didalam sesebuah base oleh Xmod semasa search untuk farming. Set jumlah yang dikehendaki.
Seterusnya klik pada “Dark More Than”
Disini anda boleh set berapa jumlah minimum dark yang perlu dicari didalam sesebuah base oleh Xmod semasa search untuk farming. Set jumlah yang dikehendaki.
” Meet All The Conditions” bermaksud sekiranya ditick ✅Xmod akan mencari jumlah yang menepati kriteria ketiga-tiga jumlah gold, elixir dan dark yang anda telah set sehingga dijumpai. Sekiranya anda set resource terlampau tinggi ianya mungkin mengambil masa yang sangat lama untuk dijumpai oleh Xmod dan anda akan berkemungkinan kehabisan gold sekiranya stock gold anda terlalu sedikit. Saya rekomenkan agar option ini dibiarkan untick.
Sekiranya anda telah bersedia untuk farming
anda bolehlah tick ✔pada “Search Switch”  dan memulakan aktiviti search. Perlu saya ingatkan segala proses pencarian ini ialah berlaku secara automatik. Anda tidak perlu lagi menekan butang next semasa search untuk loot. Pencarian loot hanya akan berhenti setelah Xmod menjumpai base yang menepati salah satu kriteria resource yang telah anda set mula-mula tadi.
“Keep Active” sekiranya ditick ✅ on maksudnya base anda akan sentiasa online tanpa terputus dari server coc. Kini anda tidak perlu risau lagi untuk diserang sekiranya base anda mempunyai resources yang banyak. Tetapi keadaan ini bergantung kepada setting display time out di hp anda. Sila set kan semaksimum yang boleh untuk display time out di hp anda sekiranya anda menggunakan feature ini. Ini ialah kerana sekiranya display time out ni aktif ia akan membawa hp anda ke standby mode untuk menjimatkan bateri hp. Apabila skrin hp terpadam anda harus relaunch balik Xmod. Anda harus mempunyai sambungan wifi dan kapasiti data dan bateri yang tinggi untuk menggunakan feature ini secara maksimum.
Feature yang paling akhir sekali ialah “Sandbox Attack”. Saya rasa feature ini yang paling best yang terdapat dalam Xmod ini. Dengan menggunakan Sandbox Attack anda dapat berlatih menyerang base musuh semasa war sedang berlangsung. Berapa banyak kali pun anda menyerang base lawan, serangan tersebut tidak akan dikira dan apa yang lebih menarik lagi semasa serangan tersebut ia akan mendedahkan dimana perangkap itu berada didalam base lawan. Gunakan feature ini untuk merangka strategi dan variasi troop untuk mendapatkan 3 star dalam war.
Farming Logs Menggunakan Xmod Search

image

image

image

image

image
image

image

image

image

image

image

UPDATE TERBARU 2015.

Assalamualaikum . Di atas beberape masalah sebelum ini kami berehat seketika.

Tapi kali ini kami muncul dengan photobooth yang exclusive yang boleh di buat sebagai pelamin vintage dengan kotak kayu dan pallet yang menarik dengan harga mampu milik.

Sesiapa yang berminat untuk membooking kami untuk majlis perkahwinan . Pertunangan . Dinner company . Reunion. Aqiqah atau birthday dengan bertema kan vintage . Kotak kayu. Pallet. Atau rustic kami menerima dan mengalu alukan anda dengan harga yang mampu milik.

Kami menyediakan photobooth dari harga exclusive . Harga mampu milik dan harga bajet. Boleh like ke page baru kami dari Unique Creative Empire dan hasil gabungan kechikgraphy juga.

Photobooth dari pallate kayu. Dari box kayu yang jadi trend skrg memang menjadi pilihan 2015. Nampak vintage dan mengikut peredaran masa. Jika anda ingin atau berminat untuk mencuba thema ini. Utk photobooth anda atau pelamin. Untuk adik , sanak saudara atau kawan2 yang mencari. Share laa pada mereka tentang kewujudan kami.

Sile klik link ini. Like dan tinggalkan jejak anda..

Terima kasih untuk sokongan anda pada kami.

Click link :

fb page Unique Creative Empire .

Sile like dan tinggalkan jejak anda. Photobooth kami I’Allah antara yang terbaik..

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

……………………………………………………………………………….

Salam.. kami dari kechikgraphy dan unique creative ada menyediakan photobooth corner yang harga mampu milik. Photobooth yang murah dan dangat berbaloi2…

Photobooth garden dan tema unik tradisional moden nie kami baru shoot dengan majalah pesona pengantin. Kami juga menyediakan photobooth atau photoshoot outdoor tema garden utk birthday party. Barchelor party. Aqiqah. Konvokesyen dgn kawan2…. Weeding photoshoot. Pre wedding photoshoot. Kami akan sediakan prop yg sangat menarik utk anda.mmUntuk photoshoot raya 1 family outdoor pun boleh… Untuk photoshoot bridal shower jugak kami boleh aturkan. Menarik bukan.. sangat2 menarik…harga sangat2 berbaloi untuk promosi 2015. Pm n likr fb page kami yea..

Pelamin vintage. Pelamin garden.

Photobooth sentiasa menjadi tumpuan bagi setiap tetamu yang hadir.. untuk meninggalkan jejak apabila hadir di dalam majlis, mereka akan menulis ucapan di dalam guestbook yang kami sediakan bersama pakej ini. Tinggal kan jejak anda didalam pakej yg kami sediakan … Kami juga mempunyai photography yang juga ada pada masa majlis ini berlangsung.

Tanpa photobooth majlis anda tidak berseri.. kerana tidak semua yg hadir boleh bergambar bersama pengantin dan bergambar di atas pelamin. Maka dengan ini photobooth patut wajib ade di setiap majlis2 perkahwinan termasuk majlis anda.

Like page fb kami dan instagram kami. Private massage kami di page kami untuk pakej2 menarik….

Berminat??  Tinggal kan jejak anda…

Image

 

 

ade yang , mencari pakej murah untuk photography dan bajet terhad?? jum like page kechikgraphy dan anda pasti teruja.. sebab kami menyediakan pakej yang sangat berbaloi dan pakej yang mampu milik untuk anda….

 

pakej murah tetapi sangat berbaloi…🙂

jangan lepaskan peluang ini beb… photorgraphy murah dan gambar yang menarik…..

Promosi

Posted: September 18, 2013 in Uncategorized

A (Custom) _DSC0846B (Custom) _DSC0231AB (Custom) _DSC0219AB (Custom) _DSC0077A (Custom) _DSC0073A (Custom)Salam… kechikgraphy ade buat promotion untuk shoot n burn gambar nikah n sanding.. tanpa album tapi sekali dengan 100 gambar yg di selected n di edit  dan pic jgk unlimited.. dapat dvd raw pix n edit.. memandangkan dengan pakej shoot n burn nie mampu untuk pengantin menggunakan duit yg selebihnye dulu untuk beli barang keperluan lain pada majlis tue nanti.. dah ade bajet boleh print semula dengan kami…

image

Salam… kami kechikgraphy studio menyediakan perkhidmatan jurugambar untuk produk tudung anda.. untuk produk baju.. telekung dan sebagainya….

Jika mahukan perkhidmatan kami dengan kadar murah dan sangat berpatutan.. boleh kunjungi fb pagr kami dan pm kami.dengan segera..

Anda pasti berpuas hati dengan servis kami…. servis kami murah dan berkualiti….🙂

 

2 3-1 4-1 6 7